27 maj 2012
15:00

Emmaboda Komb

Referat: Hovmantorps Goif - Emmaboda Komb

Mycket kamp och stundtals hårt spel från bägge lagen speglar matchen allra bäst en dag som denna.

Första halvleken är en jämn tillställning där båda lagen skapar chanser och där spelet bölja fram o tillbaka och är riktigt tufft stundtals. Ena stunden så är det vi som sköter taktpinne och i nästa sekund så är det Hovmantorp som tar över men det är vi som lyckas tar ledning med 1-0 efter en individuell prestation men den ledning varade inte många minuter, vad händer, jo vi får en straff emot oss igen (tredje straffen mot oss i år) och straffskytten gör inget misstag utan dunka dit den vid stolproten och 1-1 var ett faktum. Skillnaden denna gång är att idag biter vi ihop och jobbar vidare och de ger resultat rätt så omgående, vi gör både 1-2 och 1-3 äntligen lite lugn och ro tänkte man men det skulle man aldrig tänkt för likt en blixt från klar himmel så dunkar Hovmantorp in reduceringsmålet och 2-3 blev halvtidsresultatet.

Två snabba mål i början på andra halvlek gjorde att vi tog ledningen med 2-5. Det hjälpte inte att Hovmantorp reducerade till 3-5 för efter det målet så lyckades dom inte att skaka fram dom där riktigt solkklara chanserna även när vi stundtals mer eller mindre stod och titta på. Efter en sista kraft ansträngning från vår sida så lyckades vi efter ett riktigt viljemål sätta spiken i kistan och skriva slutresultatet till 3-6.

Kamp, mycket vilja och hårt spel spegla matchen i allra högsta grad idag för den största skillnaden att vi vann idag var att vi ville lite mer och jobbade lite hårdare när det väl behövdes och att vi satte våra chanser. Idag så är alla värda en stjärna för alla var delaktiga vinsten på ett eller annat vis men som vi skrev innan så är det bara tre stjärnor som ska delas ut och idag föll lotten på tränaren Marcus Joelsson, ingen lätt uppgift, men följande spelare får var sin stjärna, Anton Hausenkamph, Simon Welander och Felix Joelsson/ MVH LEDARNA